To Create a Better Brain

Wilt u verschillende resultaten, doe dan iets anders!

Hoe Neurowettenschap en neuroplasticiteit, lichamelijke oefening en voeding gericht op stimulatie van de productie van neurotransmitters kunnen bijdragen aan verschillende resultaten bij mensen.

Neuroscience en Neuroplasticiteit hebben de overheersende rol en kunnen helpen bij het begrijpen van het principe van het functioneren van elke persoon. Het is bijna alsof elke persoon met een handleiding komt, die het mogelijk maakt om verschillende resultaten te behalen en met meer winst. Neuroplasticiteit Trainen met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging zijn de noodzakelijke ingrediënten om goed resultaten te bereiken. Verhoog de gezondheid van uw hersenen en uw lichaam.

Upgrade yourself, "Rewiring Your Brain"

KLINIEK

De valenties zijn een aanvulling op de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling, in de zin van het verbeteren van de cerebrale en lichamelijke gezondheid van elke persoon, het voorkomen van het verval en het handhaven van een evenwicht in de opleiding van neuroplasticiteit.

Onze waarden zijn formatief (minicursussen, specialisatiecursussen en postacademische cursussen), onderzoek op het gebied van neurowetenschappen, voeding en lichaamsbeweging en op klinisch gebied.

 
 

WIE ZIJN WIJ?

We bieden een multidisciplinair team, innovatief en gedifferentieerd.

We streven ernaar projecten te ontwikkelen met gepersonaliseerde en gewaagde methoden waarmee onze klanten hun doelen in de kortst mogelijke tijd volledig kunnen bereiken.

Ons team bestaat uit professionals met uitgebreide ervaring in elk van de interventies. We hebben de capaciteit om pragmatische en effectieve oplossingen te bieden, waarbij elke uitdaging een winstuitdaging is.

We werken op het gebied van training, op klinisch gebied op het gebied van hersenstimulatie, neuropsychologie, genetica, psychologie, voeding, neurologie en lichaamsbeweging en op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Bij ons, meer van hetzelfde, nee bedankt!

"Geef alles wat je bent, het minste wat je doet" is de stelregel waarop we elk project voorstellen, zodat we onze klanten op weg naar succes kunnen positioneren.

ONDERZOEK 

Het doel van het onderzoek is om te zoeken naar hulpmiddelen om mensen gezond te houden, om hun vaardigheden en vaardigheden te vergroten.

Bij mensen met neurologische pathologieën, neurodegeneratieve pathologieën en beroertes hebben we onderzoek ontwikkeld met als doel meer begrip en kennis te verkrijgen over de mogelijkheid van toepassing als een therapeutisch alternatief bij het vertragen van de evolutie van pathologieën. Op deze manier willen we een grotere en betere kwaliteit van leven bevorderen, patiënten helpen die capaciteiten hebben verloren, proberen ze zo veel mogelijk te herstellen.

Voor dit doel gebruiken we gezonde voeding, we gebruiken lichaamsbeweging en de hulp van neurowetenschappen.

Neurowettenschap

Voeding

Lichamelijkkoefening

Ozonetherapie

Neurotrofischefactoren

 
 

ONZE KLANTEN

Cliënt / patiënt - Elke cliënt of patiënt heeft van onze kant een multidisciplinair team om hem te dienen, met als doel antwoorden te geven op de behoeften van iedereen.

PARTNERS

HPB / HPS brengt verschillende soorten partnerschappen tot stand om een grotere en betere diversiteit aan opties / oplossingen aan onze klanten te bieden.

Elk partnerschap ontwikkeld door HPB / HPS heeft als hoofddoel de complementariteit van diensten en een toegevoegde waarde te bieden aan het hele proces / de geleverde dienst.

 
 

STATISTIEK

LATEN WE PRATEN

Ik heb het Privacybeleid en de Verklaring van Toestemming gelezen en ga ermee akkoord
We kijken uit naar uw contact!

Corkstraat 46, 3047 AC

Rotterdam

Netherlands (Headquarters)

Rua Rodrigues Sampaio Nº 76 - 1 º Andar
1 1 50-281 Lisbon

 

Rua Latino Coelho 87
1050-134 Lisbon


Portugal

 

Follow us

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

© 2019 

Created by HPB / HPS